Contacteaza-ne

Pentru orice intrebari ne poti contacta.

Detalii contact

Adresa

Str. Calea Bucuresti nr.78-80-82 Ramnicu Valcea judetul Valcea – Depozit Valcea

Str. Prelungirea 23 August, zona depozit Amaradia Targu Jiu judetul Gorj – Depozit Gorj

Strada Drum 23, nr. 4A, Comuna Bradu, Sat Gemana, Judetul Arges – Depozit Arges

}

Program

Luni – Vineri 8:00-17:30

Daca detineti un magazin pe raza judetelor Valcea, Arges sau Gorj si doriti sa colobaram, lasati-ne un mesaj sau sunati-ne la numerele de la sectiunea CONTACT, iar in cel mai scurt timp va veni unul din agentii nostri la dumneavoastra. Totodata si EXPORTUL este un punct forte al nostru deoarece oferim intodeauna cele mai bune servicii clientilor nostri.

CE FACEM?

Stalex Logistic asigura furnizarea de produse alimentare (food, non-food) catre un numar de peste 1200 de clienti. Distributie Valcea, Gorj si Arges. Vrem sa oferim profituri maxime pentru clientii nostri, de aceea furnizam servicii care maresc eficienta, solutii si pachete financiare performante, sistem informatic si servicii on-line.

CUM FACEM?

Lucram cu peste 20 de furnizori interni. In prezent oferim clientilor nostri un portofoliu de aproximativ 2.500 de produse. Avem parteneri strategici cu ajutorul carora am reusit sa ne fidelizam clientii, oferindu-le o gama larga de produse de inalta recunoastere ce apartin unor producatori de renume, marea lor majoritate fiind companii multinationale, printre care si: Dr.Oetker, Fuchs, Orkla Foods (Tomi, La Minut, Hame, Linco), Divella, GM Grup (Trolli, Mieszko, Bogutti, Vobro, Tago, Argo), Expur (Bunica, Olpo), Naturavit, Losos, Good Mills (Raftul Bunicii, Titan).

Contacteaza-ne

Str. Calea Bucuresti, nr.78-80-82, mun. Ramnicu Valcea, jud Valcea.

Telefoane contact