Contacteaza-ne

Pentru orice intrebari ne poti contacta.

Detalii contact

Adresa

Str. Calea Bucuresti nr.78-80-82 Ramnicu Valcea judetul Valcea

Str. Prelungirea 23 August, zona depozit Amaradia Targu Jiu judetul Gorj

}

Program

Luni – Vineri 8:00-17:30

Daca detineti un magazin in raza judetelor Valcea sau Gorj si doriti sa colobaram, lasati-ne un mesaj sau sunati-ne la numerele de la sectiunea CONTACT, iar in cel mai scurt timp va veni unul din agentii nostri la dumneavoastra.Totodata si EXPORTUL este un punct forte al nostru deoarece oferim intodeauna cele mai bune servicii clientilor nostri .
CE FACEM?
Stalex Logistic asigura furnizarea de produse alimentare (food, non -food) in judetul Valcea si Gorj, catre un numar de peste 1200 de clienti. Vrem sa oferim profituri maxime pentru clientii nostri, de aceea furnizam servicii care maresc eficienta, solutii si pachete financiare performante, sistem informatic si servicii on-line.
CUM FACEM?
Lucram cu peste 20 furnizori interni. In prezent oferim clientilor nostri un portofoliu de aproximativ 2.500 produse. Avem parteneri strategici cu ajutorul carora am reusit sa ne fidelizam clientii oferindu-le o gama larga de produse de inalta recunoastere (Dr.Oetker, Fuchs, Orkla Foods, Hame, Riso Scotti, Agrana, Bunge, Expur, Naturavit, Losos, Good Mills, Unilever, Henkel) produse ce apartin unor producatori de renume, marea lor majoritate fiind companii multinationale.

Contacteaza-ne

Str. Calea Bucuresti, nr.78-80-82, mun. Ramnicu Valcea, jud Valcea.

Telefoane contact